Risteilypaketit

Hääpäiväristeily

Yritystapahtumat

Saaristoristeily

Polttarit

Kuljetus

Risteily voi olla vaikka Kotkasta Helsinkiin tai Helsingin edustalla oleviin kaikkiin saariin. Risteilyt luontosaariin, kuten Söderskäriin (luontoretket – kaikki eteläiset luontosaaret) tai lukuisiin “ravintolasaariin”, kuten Villinki, Iso Vasikkasaari, Kaunissaari (ja takaisin – odotuksella tai ilman). Kysy vaihtoehtoja – Storebro charterveneet on tehty viemään teidät turvallisesti parhaisiin ja kauneimpiin paikkoihin – ja vaikkapa saunomaan!

Ruokailu

Pientä suolaista ja virvokkeita sisältyy aina risteilyyn! Tarjolla tilattaessa Gourmet-tason Graavilohileivät ruusukkeilla, paahtopaistileivät, jättikatkaravut remouladella j.n.e. Saat myös edulliset kolmioleivät tai sämpylät – mitä ikinä haluat – jälkiruuaksi jäätelöstä ja mansikoista Tiramisuun!!! Myös omat ruoat ja juomat ovat sallittuja.

Tarjoilu

Järjestämäsi tilaisuus tulee olemaan unohtumaton. Esim. erikseen tilattaessa turkkilaiset “Top-Kapi” 18 kar koriste-kullatut lautaset, kristallilasit.

Saaristo

Saaristoristeilyt kauneimmissa kohteissa Helsingin ja Espoon edustalla, Barösundissa tai Porkkalassa, Porvoon / Pellingin Saaristossa. Koe auringonlasku Samppanjaristeilyllä!

Mukavuus

Kesäaikana Flybridge (maisemakansi) on upea paikka katsoa merta ja saaristoa 5 m korkeudelta vesirajan yläpuolelta! Jahdin peräkansi voidaan suojata täysin epämiellyttävältä säältä – tuuli, sade, lämpötila. Siten jahtimme on turvallinen valinta etukäteen,vaikka säätä ei tiedä! Siksi syksyllä kautemme jatkuu aina syyskuun lopulle asti! Ja erikseen sovittaessa myöhempäänkin! Lämmin salonkimme on aina 22 C asteinen.

Soveltuvuus

Jahtimme siis soveltuu mm.: Johtoryhman palavereihin, asiakas-/ henkilökuntatilaisuuksiin, ulkomaisille vieraille unohtumattomiin elämyksiin, tärkeisiin kokouksiin, tyylikkäisiin vapaa-ajantilaisuuksiin.